1

Merk in de kijker: Vero Moda

Merk in de kijker: Vero Moda

Bij Artex Fashion verkopen we veel merken, elk met hun eigen stijl en verhaal. We laten je met elk merk kennismaken, door kort hun verhaal te schetsen en toffe looks te delen. Zo weet je meteen of dit merk iets voor jou is. Dit keer: Vero Moda.

Wie is VERO MODA?

Dit bekende merk kent zijn oorsprong in Denemarken. De oprichter Troels Holch Povlsen zag in 1987 de naam "VERO MODA" op een T-shirt staan en besloot prompt dat dit een goede naam voor een damesmerk zou zijn. Hij had gelijk.

Veelzijdigheid en verantwoordelijkheid typeren het merk. Door meerdere vrouwen (en dus ook verschillende lichamen) voor ogen te houden, spreekt VERO MODA heel veel vrouwen aan. Ook duurzaamheid staat hoog op de agenda: bepaalde collecties zijn helemaal gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

 

Voor wie is VERO MODA?

This one is for the ladies! Voor zij die zich eenvoudig en stijlvol willen kleden, ongeacht de gelegenheid. Je vindt in het gamma steeds inspirerende items die praktisch en chique tegelijk zijn.

Bloemenprints en pastelkleuren geven de stukken een romantische look, maar ook zij die niet bang zijn hun look een stoere twist te geven, vinden bij VERO MODA hun ding. Wat dacht je immers van een jeansjasje of een hoge taillebroek?

 

De VERO MODA selectie bij Artex voor dames

Bij Artex Fashion vind je beide stijlen terug. Waarom kiezen als je ook kan combineren?

Zoals bijvoorbeeld deze zachte romantische rode jurk met bloemetjes, perfect combineerbaar met een cool jeans jasje. Zo’n jasje is trouwens een klassieker en nu meer dan ooit terug in de mode. Win-win combo dus, als je het ons vraagt!

          
 

Of deze stijlvolle en zakelijke look? Een hoge taillebroek accentueert je vormen en het bloesje kan je zowel in als uit de broek dragen. Handig als je deze look ook iets meer casual wil dragen.

         
 

Liever wat meer pastel in je kast? Met deze plezante pull in twee kleuren kan je alle kanten op, zoals in combinatie met deze leuke short-met-strik.

         
 

Of ga ineens voor een eyecatcher. Deze middellange jurk met ruches en botanische motieven brengt je meteen in de mood voor een tuinfeestje. Werk af met een sneaker of sandaaltje en je bent klaar voor die zomer in eigen tuin. Wie zei daar festival?

 

Bekijk de volledige selectie VERO MODA  bij Artex Fashion.

Gepubliceerd op: